İçeriğe geç

Zorlu Center Için Hangi Metro Durağı

Zorlu Center için hangi metro?

Zincirlikuyu metro istasyonundan kolayca ulaşılabilen alışveriş merkezi.

Zincirlikuyu hangi metro durağında?

Şişli Zincirlikuyu metrobüs durağına en yakın metro istasyonu Mecidiyeköy’dür (M7). 13 dakikalık yürüme mesafesindedir.

Zorlu PSM hangi metro durağında?

Toplu taşıma araçlarıyla gelen misafirlerimiz, metrobüsün Zincirlikuyu durağında inerek veya Gayrettepe metro istasyonunda inerek Zorlu PSM’ye ulaşabilirler.

Zorlu için hangi metrobüs durağı?

Zincirlikuyu Metrobüs/Beşiktaş yönü 787 metre uzaklıkta, 11 dakika yürüme mesafesindedir.

Gayrettepe metro nereye gider?

M11/U1 & U2 (Gayrettepe – İstanbul Havalimanı – Halkalı) metro hattı, tüm etapları tamamlandığında Gayrettepe ile Halkalı’yı İstanbul Havalimanı üzerinden birbirine bağlayacak olan, İstanbul’un Avrupa yakasında yaklaşık 69 km uzunluğunda bir yüksek hızlı metro projesidir.

M11 metro nerede?

Gayrettepe (İstanbul Metrosu)GayrettepeM11 platformuWikimedia | © OpenStreetMapLocationEsentepe Mahallesi, D.

M2 metro durakları hangileri?

İstasyon yapıları: 15 metro istasyonu: Yenikapı, Vezneciler-İstanbul Üniversitesi, Şişhane-Zemin İstanbul, Taksim, Osmanbey, Şişli-Mecidiyeköy, Gayrettepe, Levent, 4. Levent, Sanayi Mahallesi, Seyrantepe, İTÜ-Ayazağa, Atatürk Oto San ayi, Darüşşafaka , Hacıosman.

Zincirlikuyu Gayrettepe aynı mı?

Gayrettepe – Zincirlikuyu birleşiyor – Son Dakika Türkiye Haberleri | NTV Haberleri.

Zincirlikuyu Metrobüs Gayrettepe metro Bağlantısı Kaç Dakika Sürer?

Bu aktarma merkezlerinin en ünlülerinden biri Gayrettepe metro istasyonu ile Zincirlikuyu metro istasyonu arasındaki tüneldir. Hesaplamamıza göre Beylikdüzü’nden metrobüsle gelen bir vatandaşın metrobüsten inip M2 metrosuyla trene binmesi arasındaki mesafe 7 dakikadır.

Zorlu Center giriş ücretli mi?

Zorlu World’ü ücretsiz indirdiğinizde özel ayrıcalıklardan hemen yararlanabilirsiniz.

Zorlu Center kaç kişilik?

Tiyatro sahnesi 2.200 kişilik, konser alanı ise yaklaşık 3.200 kişilik alana sahiptir. Sahnenin üstündeki konser alanı öncelikle kış konser alanı olarak tasarlanmıştır. Bu nedenle yaz sezonunda konser yapılmamaktadır.

Zorlu PSM kimin?

Zorlu HoldingSloganTekstil ustasıBağlı kuruluş(lar)Zorlu Plaza Vestel KORTEKS Zorluteks Zorlu Center Zorlu PSMSSahibiAhmet Nazif Zorlu: %46 Diğer: %54 Çalışan sayısı30.

Zorlu Center Zincirlikuyu metrobüse yakın mı?

Zorlu Center’a en yakın duraklar: Gayrettepe Metro – Mecidiyeköy yönü 72 metre uzaklıkta, 1 dakika yürüme mesafesinde. Esentepe – Mecidiyeköy yönü 118 metre uzaklıkta, 2 dakika yürüme mesafesinde. Zincirlikuyu Metrobüs 186 metre uzaklıkta, 4 dakika yürüme mesafesinde.

Zincirlikuyu Metrobüs hangi metro durağında?

Beşiktaş’ın Balmumcu Mahallesi ile Şişli’nin Esentepe Mahallesi arasında D.

Zincirlikuyu hangi ilçeye bağlıdır?

Zincirlikuyu ilçesinin büyük bir kısmı Şişli ilçesi sınırları içerisinde yer almakta olup Esentepe ilçesine bağlıdır. İlçenin bu kısmı Büyükdere Caddesi’nin batısında yer almaktadır.

Cevahir AVM hangi metro durağında?

“Avcılar – Zincirlikuyu – Söğütlüçeşme” hattındaki Mecidiyeköy durağında indikten sonra kısa bir yürüyüşle İstanbul Cevahir’e ulaşabilirsiniz.

Yenikapıdan Gayrettepe’ye nasıl gidilir?

Halkalı’dan İstanbul Beşiktaş’taki Gayrettepe’ye gitmek için önce Halkalı durağından B1 tren hattını kullanarak Yenikapı Marmaray istasyonuna, ardından Yenikapı durağından M2 metro hattını kullanarak Gayrettepe (M2) istasyonuna gelin.

Zorlu Center hangi ilçede?

Zorlu CenterGenel BilgiTipRezidans, Ofis, Otel, Alışveriş Merkezi, Gösteri Sanatları MerkeziKonumİstanbul, TürkiyeAdresBüyükdere Caddesi, Levazım, Beşiktaş, İstanbulKoordinatlar41°04′00″N 29°01′01″D14 satır daha

Gayrettepe metrodan Beşiktaş’a nasıl gidilir?

Gayrettepe İstasyonu’nda inen yolcular metro hattını kullanarak metrobüse aktarma yapıp, oradan ikinci bir araçla (minibüs, otobüs) Beşiktaş merkeze ulaşabiliyorlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Otele Gelen Escort