İçeriğe geç

Bioliq Brightening Cream Nasıl Kullanılır

Bioliq krem nasıl kullanılır?

Tüm vücudun günlük cilt bakımı için tasarlanmıştır. Kuruluk ve pürüzlülük belirtileri gösteren atopik ciltler için önerilir. Her sabah ve akşam tüm vücudun temiz ve kuru cildine uygulayın.

Brightening cream nasıl kullanılır?

Kremin yeterli miktarını iyice temizlenmiş cilde tampon hareketleriyle veya masaj yaparak uygulayabilirsiniz. Krem gece kullanımı için uygundur. Kremi sürdükten sonra güneşe çıkmanız önerilmez.

Bioliq Brightening Cream ne işe yarar?

Bioliq DERMO Aydınlatıcı Krem. – Görünür cilt rengini açar. Krem, ciltteki melanin parçalanmasını önleyerek görünür renk bozulmalarını onarır ve ilerlemesini önler. Rabdosia rubescens özü içerir.

Bioliq niedoskonałości krem ne işe yarar?

Cilt tonu farklılıklarını onarır, cildi aydınlatır ve yeni cilt tonlarının oluşmasını engeller. Formülündeki şikimik asit glikolik asitten on kat daha güçlüdür. Peeling etkisi yaratarak ton eşitsizliğini gidermeye yardımcı olur.

Biolog onarıcı bakım kremi nasıl kullanılır?

Biolog Leke Kremi tüm cilt tipleri için uygundur. Bu nedenle kuru ciltler için leke kremi veya yağlı ciltler için leke kremi olarak kullanılabilir. Leke kremini temizlenmiş cilde sabah ve akşam dairesel hareketlerle aşağıdan yukarıya doğru masaj yaparak uygulayın.

Krem ürünler nasıl kullanılır?

– Krem ürün doğal olarak nemli olduğundan toz ürüne yapışır, bu nedenle yavaş ve nazik hareketlerle uygulanması gerekir, aksi takdirde alt ürün (krem) ezilir ve silinir. – Toz ürünün ilk temas ettiği yer, ürünün en çok geldiği yerdir.

Krem yüzde kaç saat kalmalı?

Gerekli kremi masaj yaparak cilde uygulamak, gün boyu canlı görünümlü bir cilt için yeterlidir. Maske olarak kullanılan ürünlerde ise kullanım talimatına göre 5-10 dakikayı aşmamak çok önemlidir.

Beyazlatıcı krem kaç günde etki eder?

Cilt beyazlatıcı ürünlerin ve leke kremlerinin etkilerinin görünür hale gelmesi genellikle birkaç hafta veya ay sürebilir. Bu süre zarfında ürünün düzenli kullanımı gereklidir.

Brightening krem ne işe yarar?

Cildi nemlendirmeye ve ciltteki stresi azaltmaya yardımcı olur. Cildin yaşlanma karşıtı bakımına yardımcı olur. Işıltılı ve canlı bir cilt görünümüne katkıda bulunur.

Biocos krem ne işe yarar?

BIOCOS’un cilt kusurlarına karşı en etkili kremlerinden biridir.

Bioliq serum nasıl kullanılır?

Birkaç damla serumu pipet yardımıyla uygulayın; temizlenmiş ve kurutulmuş yüz, boyun ve dekolte bölgenize parmak uçlarınızla uygulayın veya doğrudan uygulayıp tüm cilde nazikçe masaj yapın. Göz ile temasından kaçının.

Bio White Skin Whitening Cream ne işe yarar?

Ciltteki melanin seviyesini düşürmeye, cildi aydınlatmaya, kırışıklıkları gidermeye ve daha genç görünmenizi sağlamaya yardımcı olur. Erkekler ve kadınlar için uygundur ve yüz ve tüm vücutta kullanıma uygundur. Bilinen bir yan etkisi yoktur. Düzenli kullanımda koltuk altlarının koyulaşması önlenir.

Bioliq leke kremi nasıl kullanılır?

Her sabah temizlenmiş ve kurutulmuş yüz cildinize uygulayın, göz çevresine uygulamayın.

Bioliq yüz temizleme jeli nasıl kullanılır?

Avucunuzun içine yeterli miktarda jeli bir miktar su ile köpürtün ve her sabah ve akşam cildinize uygulayın. Nazikçe masaj yapın. Beklemeden bol su ile durulayın.

Bioliq Cica Serum Ne İşe Yarar?

📍CICA KREMİ. İçeriğinde bulunan Centella Asiatica ve Acerola özütü cildin yenilenme sürecini destekler, elastikiyetini, esnekliğini ve sıkılığını artırır, cildin neminin korunmasına yardımcı olur ve yaşlanma karşıtı bakım sağlar.

Bio gel krem nasıl kullanılır?

Epilasyon, ağda veya dövme gibi ağrılı işlemler sırasında ağrıyı gidermek için kullanılır. İşlemden 10-15 dakika önce istenilen bölgeye sürülmesi yeterlidir. Önerilen kullanım: İşlemden yaklaşık beş ila on dakika önce dudaklara sürülür, iyice karıştırılır ve beklenir.

Bio saç kremi nasıl kullanılır?

Tüm saçlara uygulanır. Saç köklerine ve saç derisine uygulanmamalıdır. Kuruması için yaklaşık 15 dakika bekleyin. Daha sonra saçınızı yavaşça ve dikkatlice fönleyin.

Losyon krem nasıl kullanılır?

Avucunuza yeterli miktarda vücut losyonu koyduktan sonra, avuç içlerinizi birbirine sürterek vücut losyonunu ısıtın. Daha sonra vücut losyonunu küçük dairesel hareketlerle masaj yaparak vücudunuzun tüm bölgelerine uygulayın.

BB krem nasıl kullanılır yüze?

BB krem ​​fondötenden önce baz olarak kullanıldığında fondöten üstüne uygulanır. Yine bu pek tercih edilmez çünkü BB krem ​​genelde kapatıcı olarak kullanılır ve üstüne primer sürmeye gerek yoktur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir